Τι απαντά η Μαρίνα Σάττι για τα χασμουρητά την ώρα που μιλούσε η Ισραηλινή τραγουδίστρια

Λίγες ώρες μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από την αντίδραση της Μαρίνας Σάττι κατά τη συνέντευξη τύπου της Eurovision, την ώρα που μιλούσε η τραγουδίστρια του Ισραήλ, η τραγουδίστρια της Ελλάδας θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση.

Με ένα βίντεο που ανέβασε ως story στο Instagram η Μαρίνα Σάττι τόνισε πως δεν ήθελε να προσβάλλει κανέναν και σημείωσε πως η ελληνική αποστολή έχει φέρει μόνο θετική ενέργεια στην Eurovision.

H ίδια σημείωσε πως έκανε πρόβες όλη την Παρασκευή (10.5.2024) έχοντας κλειστό το κινητό της και δεν γνώριζε ότι το θέμα είχε πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις. 

Σημείωσε πως «δεν είχα την πρόθεση να προσβάλλω κανέναν» και συνέχισε λέγοντας πως «νομίζω ότι όλες τις ημέρες που είμαστε εδώ και όλη η ελληνική αποστολή έχει φέρει θετική ενέργεια και χαρά».

Κατέληξε λέγοντας πως «είμαστε εδώ για τη μουσική, έχουμε φτάσει στον τελικό μας στόχο, θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Το χρονικό 

Σημειώνεται πως όλα ξεκίνησαν όταν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με τη Μαρίνα Σάττι, να χασμουριέται και να κάνει ότι κοιμάται, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Eurovision και συγκεκριμένα την ώρα που μιλούσε η τραγουδίστρια του Ισραήλ.

Η Μαρίνα Σάττι την ώρα που κάνει δηλώσεις η τραγουδίστρια του Ισραήλ στη Eurovision φαίνεται στο βίντεο να χασμουριέται επιδεικτικά, να κάνει ότι κοιμάται μπροστά σε εκατοντάδες δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο με αποτέλεσμα να προκαλέσει πολλά σχόλια κυρίως αρνητικά από όσους «μοιράστηκαν» το βίντεο αυτό στα social media.

Η συμμετοχή του Ισραήλ έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς πολλοί είναι αυτοί που θεωρούσαν ότι δεν θα έπρεπε να συμμετάσχει στη φετινή Eurovision εξαιτίας του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας. 

Πηγή: newsit.gr

Κοινοποίηση