Ο 95.7 Larissa Deejay δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε το βιβλίο “Νοο|Τροπία” του Κωνσταντίνου Χαραντινιώτη!.

Νέος διαγωνισμός! 📢📢📢 Giveaway 🎁🎁🎁

Ο 95.7 Larissa Deejay δίνει τη δυνατότητα σε 3 από εσάς να κερδίσετε το βιβλίο “Νοο|Τροπία” του Κωνσταντίνου Χαραντινιώτη !.

Στείλτε στο viber του σταθμού 6988 957 957 τη λέξη “Βιβλίο” και καλή επιτυχία!
Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 15/05/2024

Ο mindset coach Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης έρχεται στη Λάρισα με το βιβλίο του
NOO|ΤΡΟΠΙΑ την Πέμπτη, 16 Μαΐου και ώρα 19:30 στο Καφέ «Κλίμαξ» (Ηφαίστου & Ελ. Βενιζέλου, Λάρισα), με είσοδο ελεύθερη

Λίγα λόγια για το εγχειρίδιο
Είμαστε ό,τι σκεφτόμαστε. Πίσω από αυτή τη μικρή φράση κρύβεται ολόκληρη επιστήμη, αυτή που μελετά το πιο πολύπλοκο όργανο του σώματός μας, τον εγκέφαλό μας. Τα νευρικά μας κύτταρα, οι νευρώνες, συνδέονται και επικοινωνούν μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα δίκτυο πληροφοριών.
Μέσα από αυτή την επικοινωνία γεννιούνται οι σκέψεις, τα συναισθήματα και διαμορφώνονται οι πεποιθήσεις μας.

Αλλάζοντας τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα , την νοοτροπία μας δηλαδή, μαγικά πράγματα μπορούν να συμβούν : Νέοι νευρώνες δημιουργούνται, καινούρια μονοπάτια χαράσσονται και εμείς μπορούμε να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.
Πώς όμως συμβαίνουν όλα τα παραπάνω; Σ’αυτό έρχεται να μας βοηθήσει ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης μέσα από καινούριο βιβλίο του « Νοο|τροπία » που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις Εκδόσεις Πεδίο.

Στο εγχειρίδιο ευημερίας του , ο δημοφιλής mindset coach , γνωστός για τα αποτελεσματικά εργαλεία αυτοβελτίωσης που μοιράζεται απλόχερα στα μέσα δικτύωσης , μας δείχνει πώς να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τις δυνατότητές μας και να χαράξουμε νέα πορεία προς μια ζωή γεμάτη έμπνευση και σκοπό .

Μέσα από ένα μεταμορφωτικό ταξίδι 52 εβδομάδων , ο ειδικός αξιοποιεί την ενέργεια των θετικών δηλώσεων και μας βοηθά να καλλιεργήσουμε μια πιο ενδυναμωτική νοοτροπία. Μας παρέχει, δε, όλα τα εργαλεία για να τα καταφέρουμε : εύκολα εφαρμόσιμες τεχνικές και ασκήσεις απλές και συγχρόνως ισχυρές που θα μας καθοδηγήσουν προς τον καλύτερό μας εαυτό

Κοινοποίηση