Μπιγιόνσε: Ετοιμάζεται ντοκιμαντέρ για την τραγουδίστρια και το τελευταίο της άλμπουμ

Καθώς το κάντρι άλμπουμ της Μπιγιόνσε «Cowboy Carter» συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του Billboard 200, ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Call Me Country: Beyoncé & Nashville’s Renaissance» θα κυκλοφορήσει από το Max στις 26 Απριλίου.

Σε παραγωγή του CNN FlashDocs, το ντοκιμαντέρ θα παρουσιάσει την επιρροή που έχουν στη σύγχρονη μουσική σκηνή της κάντρι, κορυφαία ονόματα όπως η Μπιγιόνσε και ο Lil Nas X και πώς η παρουσία τους συνδέεται με την ιστορία των μαύρων καλλιτεχνών στο Νάσβιλ, αναφέρει το Billboard.

Το «Call Me Country» θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους T.J. και John Osborne, Rhiannon Giddens, Rissi Palmer, Aaron Vance και Denitia καθώς και αναλύσεις από ειδικούς της κάντρι μουσικής, όπως των Touré, Kyle Coroneos και των συν-διευθυντών του «Black Opry» Holly G. και Tanner D.

Σημειώνεται ότι το όγδοο άλμπουμ της Μπιγιόνσε κυκλοφόρησε στις 29 Μαρτίου με 27 τραγούδια που αποτίουν φόρο τιμής στις αφρο-αμερικανικές ρίζες της κάντρι, ένα είδος που κυριαρχείται σήμερα από λευκούς άνδρες καλλιτέχνες.

Περιλαμβάνει συνεργασίες μεταξύ άλλων των θρυλικών Ντόλι Πάρτον και Γουίλι Νέλσον καθώς και με ανερχόμενους μαύρους αστέρες της κάντρι, όπως οι Tanner Adell, Brittney Spencer, Reyna Roberts, Tiera Kennedy, Shaboozey και Willie Jones.

Σε παραγωγή του Έρικ Τζόνσον το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο από την Παρασκευή 26 Απριλίου.

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση