Ποια είναι η νέα ταινία τρόμου που θεωρείται ήδη μία από τις καλύτερες της δεκαετίας

Λίγες ταινίες τρόμου έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να ανατριχιάσουν τους θαυμαστές του είδους όπως φαίνεται, όμως αυτό θα αλλάξει σύντομα.

Μία νέα ταινία τρόμου με κατά συρροή δολοφόνο χαρακτηρίζεται ήδη από τις καλύτερες της δεκαετίας και όσοι την έχουν παρακολουθήσει πρώτοι, σχολιάζουν πως «αρρώστησαν» όταν την είδαν και πως προορίζεται για… γερά στομάχια.

Στο φιλμ πρωταγωνιστεί ο Νίκολας Κέιτζ και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Οζ Πέρκινς, γνωστός από τις δουλειές του στα Gretel & Hansel, I Am the Pretty Thing That Lives in the House, αλλά και Legally Blonde.

Η ταινία ονομάζεται «Longlegs», διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1990 κι ακολουθεί έναν κατά συρροή δολοφόνο και μία πράκτορα του FBI που προσπαθεί να τον πιάσει.

Δείτε το τρέιλερ

Γράφοντας στο X, ο Matt Neglia, συντάκτης του Next Best Picture, είπε ότι το Longlegs που θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στις 12 Ιουλίου, είναι «μία από τις καλύτερες ταινίες κατά συρροή δολοφόνων» και δείχνει μια «κάθοδο στην κόλαση που θα στοιχειώσει το μυαλό και την ψυχή σας».

Ένας άλλος έγραψε ότι «το Longlegs είναι η καλύτερη ταινία τρόμου κατά συρροή δολοφόνων από το The Silence of the Lambs».

Κάποιος σχολίασε: «Ο Οζ Πέρκινς εμπνέει τρόμο/τρόμο σε κάθε καρέ. Απόλυτα τρομακτική και ανησυχητική, ενώ ο Nicolas Cage θα στοιχειώνει τους εφιάλτες σας».

Πηγή: Watchandchill.gr

Κοινοποίηση