Πασχαλινές αγορές και δράσεις στο Fashion City Outlet

Το Fashion City Outlet υποδέχεται την εορταστική περίοδο με απίστευτες ευκαιρίες τιμών, στα πιο γνωστά brands της αγοράς, με δράσεις για όλη την οικογένεια και έναν μαγικό στολισμό γεμάτο χρώματα, λουλούδια και πασχαλινά στολίδια!

Στο Fashion City Outlet βρίσκουμε μεταξύ άλλων:

  • Τεράστια ποικιλία από λαμπάδες, παιχνίδια, δώρα και ζαχαρωτά για τα παιδιά στα καταστήματα Μουστάκας, Public+home, Nakas Book House και Camelot.
  • Επιλογές για τις ωραιότερες εορταστικές εμφανίσεις σε ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα και αξεσουάρ από τα γνωστότερα brands
  • Δεκάδες παιδικές εκδηλώσεις καθημερινά για όλη την οικογένεια.

Ειδικότερα για το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου προγραμματίζονται οι παρακάτω παιδικές εκδηλώσεις:

Σάββατο 27/4, 11.00-14.00: Παιδικό εργαστήρι για Απίθανες αυγοθήκες & Διαδραστική Παράσταση «Σούλα η Μελισσούλα & Λίτσα η Πασχαλίτσα σε αυγοπεριπέτειες».

Σάββατο 27/4 18.00-19.30: Παρουσίαση Παιδικού βιβλίου από το βιβλιοπωλείο NAKAS BOOK HOUSE.  To παιδικό εργαστήρι του Fashion City Outlet φιλοξενεί την παρουσίαση του βιβλίου «Χρον ο βιαστικός» της Δέσποινας Γκουτζολίκα. η συγγραφέας του βιβλίου και το βιβλιοπωλείο NAKAS BOOK HOUSE, έχουν ετοιμάσει για όλα τα παιδιά ένα παραμυθένιο ταξίδι στο χρόνο….

Κυριακή 28/4, 11.00-14.00: Workshop για  διακοσμητικά κουνελάκια & συμμετοχή στην πιο απίθανη Διαδραστική Παράσταση «Ο Ερχομός της Άνοιξης»

Οι δράσεις θα συνεχιστούν όλη την Μεγάλη Εβδομάδα από τις 11.00 το πρωί, ενώ θα υπάρχουν και απογευματινές παραστάσεις καθημερινά μετά το Πάσχα. Ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Fashion City Outlet.

Την Κυριακή 28 Απριλίου τα εμπορικά καταστήματα του Fashion City Outlet θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 11.00 έως τις 20.00, ενώ προγραμματίζεται για όλο το Σαββατοκύριακο δωρεάν μεταφορά από τον Βόλο, Τρίκαλα, Ελασσόνα & Τύρναβο για τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου. Για κρατήσεις θέσεων ενημερωνόμαστε από την ιστοσελίδα του Fashion City Outlet.

Το Fashion City Outlet μας χαρίζει για τις πασχαλινές μας αγορές, φοβερές επιλογές στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς, ψυχαγωγία, διασκέδαση, άνετο parking και όλα αυτά σε έναν εξαιρετικά στολισμένο χώρο που μυρίζει άνοιξη!

Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις είναι δωρεάν!

Fashion City Outlet

4ο χιλιόμετρο Λεωφόρου Καραμανλή

41335 – Λάρισα

Τηλ. 2410 671717

www.fashioncity-outlet.gr

Κοινοποίηση