ΠΕΤΡΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Ο Πέτρος Τριανταφύλλου έγινε γνωστός μέσα από τις εκπομπές του σε γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και ειδικότερα με την παρουσίαση των UK & USA TOP 20 Charts. Παρουσίασε πρώτος στην Ελλάδα το Official EUROPEAN TOP 20, δημιούργησε και παρουσίασε την επιτυχημένη ραδιοφωνική εκπομπή EUROPEAN DANCE ΗΟΤ 20 και το The Afternoon Mix.

Ως ραδιοφωνικός παραγωγός και στέλεχος marketingκαι επιχειρηματικής ανάπτυξης, συνδέθηκε με την επιτυχία κορυφαίων Brands, μέσων ψυχαγωγίας, όπως ο KISS FM στα 90’s και το ATHENS RADIO DEE JAY, την δεκαετία του 2000.

Σήμερα παρουσιάζει, το Νο1 Countdown στα FM “The Hits Hot 40” και το Νο1 radio DJ mix show, “THE MIXX with Peter”, που έχουν βραβευτεί 3 συνεχόμενες χρονιές 2017, 2018 και 2019 στα Regional Media Awards.

Έχει συνεργαστεί με διάσημες μάρκες στην Ελλάδα και την Κύπρο σχεδιάζοντας και υλοποιώντας επιτυχημένα προγράμματα επικοινωνίας και marketing με την εταιρία Off The Record Consulting, τα οποία βραβεύτηκαν σε φεστιβάλ διαφήμισης, ενεργοποίησαν κοινό και πωλήσεις και δημιούργησαν αξία για τα brands και τις εταιρίες τους.