ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ

Τα 60’s είχαμε τα “παιδιά των λουλουδιών”, τα 00’s με την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών και την επέλαση του internet στην καθημερινότητα μας, παρουσιάστηκαν τα “παιδιά των forums”. Κάπως έτσι ξεκίνησε η έντονη ενασχόληση μου με την μουσική.

Από το φόρουμ του e-DJs.gr, ενός website το οποίο είχε επικεντρώσει την ύλη του στην dance μουσική σκηνή. Το 2005 βρέθηκα να είμαι “το σωστό άτομο, την σωστή στιγμή στο σωστό σημείο” και όπως όλα στη ζωή, έτσι, τυχαία, με φώναξε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος να “απαγγείλω” δυο αράδες στο μικρόφωνο. “Ξεκινάμε τον Μάιο” τον θυμάμαι να μου λέει καθώς βγαίναμε από το production studio.

Ακόμα βέβαια θυμάμαι τα δέκα εκείνα λεπτά πριν την πρώτη μου εκπομπή: μόνος στο studio και όλο τον κόσμο να με κοιτάζει από τα παράθυρα. “Θα τα καταφέρει;” έμοιαζαν να σκέφτονται όλοι, κανείς όμως δεν έμπαινε μέσα στο studio να μου πει “όλα καλά; Χρειάζεσαι κάτι;”.

Τελικά μάλλον τα κατάφερα, καθώς από τότε έχουν περάσει δεκαοκτώ χρόνια και ακόμα εμένα τρώτε στη μάπα κάθε μεσημέρι στις 14:00!