Ο Eminem Αναβιώνει τον Slim Shady στο Νέο Βίντεο “Houdini”: Ένα Ταξίδι από το 2002 στο 2024

Πριν σκοτώσει τον χαρακτήρα του, όπως υποσχέθηκε τις προηγούμενες εβδομάδες, ο Eminem πρέπει να επιστρέψει στις ρίζες του. Το κάνει στο βίντεο για το “Houdini,” το πρώτο single που κυκλοφόρησε σήμερα από το άλμπουμ “The Death of Slim Shady (Coup De Grâce),” του οποίου η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι ακόμα άγνωστη.

Το βίντεο, σε σκηνοθεσία Rich Lee, ξεκινά με το μήνυμα του μάνατζερ του ράπερ, Paul Rosenberg, που τον αφήνει αφού άκουσε το άλμπουμ: «Γεια σου Em, είμαι ο Paul. Άκουσα το άλμπουμ σου. Καλή τύχη, τώρα είσαι μόνος σου».

Καθώς ξεκινά το ρεφρέν “guess who’s back?”, ο Dr. Dre τον προειδοποιεί ότι έχει ανοίξει μια σήραγγα χωροχρόνου στην πόλη, από την οποία εμφανίστηκε το alter ego του, ο Slim Shady, από το 2002. Ο Shady κοιτάζει γύρω του και, βλέποντας ανθρώπους με VR και influencers να βγάζουν selfies, αναφωνεί: «Τι σκατά είναι αυτό;». Καλώς ήρθες στο 2024, φίλε.

Από εκεί, το βίντεο συνεχώς μεταπηδά μεταξύ του παρόντος (ο Eminem με τα μούσια και τα σκούρα μαλλιά) και του παρελθόντος (ο ξανθός Slim Shady), με διάφορες εμφανίσεις από καλεσμένους όπως ο Snoop Dogg και ο Pete Davidson, και διάφορες αιχμές. Ο Eminem παίρνει τον ρόλο του Rap Boy, του βοηθού υπερήρωα, για να σώσει τον κόσμο από τον αθυρόστομο Shady, κάνοντάς το με την ειρωνεία κάποιου που ξέρει ότι έχουν περάσει χρόνια από το βίντεο “Without Me”.

«Μερικές φορές αναρωτιέμαι τι θα έλεγε ο παλιός μου εαυτός αν έβλεπε πώς πάνε τα πράγματα σήμερα. Πιθανόν να έλεγε ότι όλα είναι γκέι», ραπάρει ο Eminem. Πώς τελειώνει; Δημιουργείται ένα τέρας – δείτε το εδώ:

Πηγή: gr.hit-channel.com

Κοινοποίηση