Ο διαγωνισμός Deejay Traveller επέστρεψε. Τριήμερο του Αγ. Πνεύματος στη Σκιάθο!

Ο 95.7 Larissa Deejay με το LA Travel σας στέλνουν στην αρχόντισσα των Σποράδων, στη μαγευτική Σκιάθο για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος!

Μπείτε στο Instagram του 95.7 Larissa Deejay ακολουθήστε τα βήματα του διαγωνισμού και κερδίστε!

Το ταξίδι αφορά δύο άτομα και περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις σε ενοικιαζόμενα δωμάτια μέσα στη χώρα, τα μεταφορικά από Λάρισα για το λιμάνι με σύγχρονο λεωφορείο και τα ακτοπλοϊκά για τη Σκιάθο μετ’ επιστροφής με την Elisabet cruises.

H κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Το νησί του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη σας περιμένει να το γνωρίσετε.

Περιπλανηθείτε στα μαγευτικά σοκάκια, χαζέψτε το ηλιοβασίλεμα από το Κάστρο και επισκεφτείτε τις πανέμορφες παραλίες του νησιού.

Γευτείτε τοπικές γεύσεις, αλλά και έντονη νυχτερινή ζωή στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων.

.Όροι χρήσης

Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.

Στον διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα, ως ο Νόμος ορίζει και αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους, με εξαίρεση τις ακόλουθες περιπτώσεις:

Ακροατές που αποδεδειγμένα χρησιμοποιούν αθέμιτες πρακτικές, μέσω των οποίων αποκτούν παράνομο πλεονέκτημα έναντι των άλλων ακροατών

Εργαζόμενοι ή απασχολούμενοι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στον ραδιοφωνικό σταθμό 95,7 Deejay – Φανή Γιαννιώτη (ΑΦΜ 111321258) και στον πάροχο του επάθλου LA Travel, καθώς και σύζυγοι και συγγενείς αυτών, πρώτου και δεύτερου βαθμού.

Αν ο νικητής αρνηθεί το έπαθλο για οποιονδήποτε λόγο ή αν εμπίπτει στις προϋποθέσεις της παραπάνω παραγράφου, χάνει το δικαίωμα στο έπαθλο και η κλήρωση γίνεται εκ νέου.

Κοινοποίηση