Ο 95.7 Larissa Deejay σας στέλνει διακοπές στη Σκόπελο! Νέος διαγωνισμός

Το αγαπημένο σου ραδιόφωνο o 95.7 Larissa Deejay σου προσφέρει πάντα τα καλύτερα! Αυτό το καλοκαίρι σας στέλνει διακοπές στη Σκόπελο σε ξενοδοχείο με πισίνα και ημιδιατροφή! Βρείτε τον διαγωνισμό στη σελίδα μας στο Facebook εδώ

Νέος Super ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από τον 95.7 Larissa DeeJay και τον όμιλο Spyrou Skopelos Experience

Κερδίστε ένα ταξίδι στη Σκόπελο!

Το ταξίδι περιλαμβάνει τρεις (3) διανυκτερεύσεις με πρωινό για δύο ενήλικες (ή δύο ενήλικες κι ένα παιδί ως 12 ετών) σε δίκλινο δωμάτιο στο “Rigas Hotel Skopelos” στη Χώρα Σκοπέλου για διαμονή από 20 Αυγούστου εως και τέλη Σεπτεμβρίου, καθώς επίσης και δωρεάν ημιδιατροφή στο εστιατόριο του ξενοδοχείου!

Κανε LIKE την σελίδα 95.7 Larissa DeeJay like την σελίδα Spyrou Skopelos Experience κοινοποίηση τον διαγωνισμό και σχόλιο με tag έναν φίλο σου στη φωτογραφία και μπες στη κλήρωση!

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 07 Αυγούστου.

Το “Rigas Hotel Skopelos” είναι ένα από τα παραδοσιακά ξενοδοχεία και βρίσκεται  στη Χώρα Σκοπέλου, 400 μέτρα από το γραφικό λιμάνι της.  Δίνει  τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους του να περιηγηθούν  στα σοκάκια του Παραδοσιακού – Διατηρητέου Οικισμού, να επισκεφθούν τα μικρά μουσεία, τις ιστορικές εκκλησίες της,  τα εστιατόρια, τα μπαράκια της Χώρας και να ανακαλύψουν τις καταγάλανες παραλίες του νησιού και τα γραφικά χωριά του. Οι νικητές του διαγωνισμού θα έχουν, επίσης, την ευκαιρία να απολαύσουν το Φυσικό Θαλάσσιο Πάρκο των Βόρειων Σποράδων, τα θαλάσσια σπορ στον Πάνορμο, την ποδηλασία βουνού, το Scuba Diving, Stand Up Boarding, και πολλές άλλες δραστηριότητες στη φύση. 

Καλή επιτυχία σε όλους!

95.7 Larissa Deejay #1 και στους διαγωνισμούς!

Όροι χρήσης

Στον διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής  όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα, ως ο Νόμος ορίζει και αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους, με εξαίρεση τις ακόλουθες περιπτώσεις:

α) Ακροατές που αποδεδειγμένα χρησιμοποιούν αθέμιτες πρακτικές, μέσω των οποίων αποκτούν παράνομο πλεονέκτημα έναντι των άλλων ακροατών

β) Εργαζόμενοι ή απασχολούμενοι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στον ραδιοφωνικό σταθμό 95,7 LarissaDeejayκαθώς και σύζυγοι και συγγενείς αυτών του πρώτου και δεύτερου βαθμού.

Αν ο νικητής αρνηθεί το έπαθλο για οποιονδήποτε λόγο ή αν εμπίπτει στις προϋποθέσεις της παραπάνω παραγράφου, χάνει το δικαίωμα στο έπαθλο και η κλήρωση γίνεται εκ νέου.

Κοινοποίηση