Νέος Super Διαγωνισμός από το Morfat και τον 95.7 Larissa Deejay!

Κέρδισε συσκευασίες από τη νέα γεύση του Morfat Choco!

Απλά όταν ακούσεις το σήμα Call Now στις εκπομπές του 95.7 Larissa Deejay τηλεφώνησε στο 2410419957 και πες μας τι θα φτιάξεις με το Morfat Creamy. Ακούστε μας ζωντανά στο www.deejay.gr

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 16/06/2023

Ξύπνα τον σεφ μέσα σου με Morfat Creamy! H Morfat Creamy είναι η πιο πλούσια, αφράτη, βελούδινη φυτική σαντιγί με άπαχο γάλα και χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Μέσα σε λίγη ώρα μπορείτε να ετοιμάσετε εύκολα και γρήγορα γλυκές και αλμυρές συνταγές, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπου και όπως η κρέμα γάλακτος. Για κάτι παραπάνω από σαντιγί …σε κάθε συνταγή!

Όροι χρήσης

Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.

Στον διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα, ως ο Νόμος ορίζει και αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους, με εξαίρεση τις ακόλουθες περιπτώσεις:

Ακροατές που αποδεδειγμένα χρησιμοποιούν αθέμιτες πρακτικές, μέσω των οποίων αποκτούν παράνομο πλεονέκτημα έναντι των άλλων ακροατών

Εργαζόμενοι ή απασχολούμενοι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στον ραδιοφωνικό σταθμό 95,7 Deejay – Φανή Γιαννιώτη (ΑΦΜ 111321258) και στον πάροχο του επάθλου Morfat, καθώς και σύζυγοι και συγγενείς αυτών, πρώτου και δεύτερου βαθμού.

Αν ο νικητής αρνηθεί το έπαθλο για οποιονδήποτε λόγο ή αν εμπίπτει στις προϋποθέσεις της παραπάνω παραγράφου, χάνει το δικαίωμα στο έπαθλο και η κλήρωση γίνεται εκ νέου.

Φωτογραφίες By Pixel-Art studio , Instagram Pixel-Art studio (Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του δημιουργού)

Κοινοποίηση