Νέος διαγωνισμός από τον 95.7 Larissa Deejay! Κερδίστε καφετιέρα και κάψουλες καφέ Bruno!

Νέος διαγωνισμός από τον 95.7 Larissa Deejay και τα Bruno Coffee Stores! Ένας τυχερός ή μία τυχερή θα κερδίσει μια καφετιέρα Delonghi Essenza Mini και 10 συσκευασίες κάψουλες Bruno!!!

Μπείτε στην κλήρωση που θα βρείτε στο Instagram του 95.7 Larissa Deejay και δηλώστε συμμετοχή. H κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022.

Λίγα λόγια για τα Bruno

Bruno coffee stores, η  κορυφαία Ελληνική αλυσίδα  καφέ  με παρουσία σε 30 πόλεις με περισσότερα απο 90 καταστήματα .

Ο αγαπημένος σου  καφές ειναι στο δρόμο σου καθημερινά. Μάθε περισσότερα στο www.bruno.gr και στο official instagram @brunocoffeestores

Όροι χρήσης

Στον διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής  όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα, ως ο Νόμος ορίζει και αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους, με εξαίρεση τις ακόλουθες περιπτώσεις:

α) Ακροατές που αποδεδειγμένα χρησιμοποιούν αθέμιτες πρακτικές, μέσω των οποίων αποκτούν παράνομο πλεονέκτημα έναντι των άλλων ακροατών

β) Εργαζόμενοι ή απασχολούμενοι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στον ραδιοφωνικό σταθμό 95.7 Larissa Deejay και στον πάροχο του επάθλου Bruno Coffee Stores, καθώς και σύζυγοι και συγγενείς αυτών του πρώτου και δεύτερου βαθμού.

γ) Τα δώρα του Διαγωνισμού είναι προσωπικά, αμεταβίβαστα και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα

Αν ο νικητής αρνηθεί το έπαθλο για οποιονδήποτε λόγο ή αν εμπίπτει στις προϋποθέσεις της παραπάνω παραγράφου, χάνει το δικαίωμα στο έπαθλο και η κλήρωση γίνεται εκ νέου.

Κοινοποίηση