Νεος Deejay Traveller διαγωνισμός για ένα διήμερο στα Αμπελάκια!

Ο αγαπημένος διαγωνισμός Deejay Traveller επέστρεψε!

Κερδίστε ένα διήμερο (μια διανυκτέρευση) για δύο άτομα στον ξενώνα «9mouses Chasiotis Guesthouse» στα Αμπελάκια και ένα γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα του χωριού.

Μπείτε στο Instagram του 95.7 Larissa Deejay ακολουθήστε τα βήματα του διαγωνισμού και κερδίστε!

H κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Ο ξενώνας «9mouses Chasiotis Guesthouse» βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από την κεντρική πλατεία των Αμπελακίων του Δήμου Τεμπών και υπόσχεται στον επισκέπτη του ήσυχες και χαλαρές στιγμές διαμονής όλες τις εποχές του χρόνου.

Περιπλανηθείτε στα παραδοσιακά πλακόστρωτα σοκάκια του χωριού, επισκεφθείτε τον ιστορικό ναό του Αγίου Γεωργίου, το Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Αμπελακίων ,  το αρχοντικό Σβάρτς και απολαύστε τοπικές γεύσεις  αλλά και τη μοναδική φυσική ομορφιά του βουνού.

Όροι χρήσης
Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.
Η διαμονή θα πραγματοποιηθεί κατόπιν συνεννόησης και διαθεσιμότητας με το κατάλυμα.
Στον διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα, ως ο Νόμος ορίζει και αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους, με εξαίρεση τις ακόλουθες περιπτώσεις:
Ακροατές που αποδεδειγμένα χρησιμοποιούν αθέμιτες πρακτικές, μέσω των οποίων αποκτούν παράνομο πλεονέκτημα έναντι των άλλων ακροατών
Εργαζόμενοι ή απασχολούμενοι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στον ραδιοφωνικό σταθμό 95,7 Deejay – Φανή Γιαννιώτη (ΑΦΜ 111321258) και στον πάροχο του επάθλου, καθώς και σύζυγοι και συγγενείς αυτών, πρώτου και δεύτερου βαθμού.
Αν ο νικητής αρνηθεί το έπαθλο για οποιονδήποτε λόγο ή αν εμπίπτει στις προϋποθέσεις της παραπάνω παραγράφου, χάνει το δικαίωμα στο έπαθλο και η κλήρωση γίνεται εκ νέου.

Κοινοποίηση