«Μύρισε» Πάσχα στους διαδρόμους του Fashion City Outlet

«Μύρισε» Πάσχα στους καταστόλιστους διαδρόμους του Fashion City Outlet: λουλούδια, πασχαλινά στολίδια, χρώματα, χώροι ειδικά διαμορφωμένοι για φωτογράφιση! Ατμόσφαιρα χαράς και προσδοκίας για την μεγάλη γιορτή που γεμίζει με συναισθήματα αισιοδοξίας μικρούς και μεγάλους, ώστε να συνδυάσουν τη διασκέδαση με τις πασχαλινές αγορές.
Φρεσκάρουμε την γκαρνταρόμπα μας με τα απαραίτητα fashion items ώστε και αυτό το Πάσχα να μας βρει σε αρμονία με τις προτάσεις των μεγαλύτερων designers. Οι ευκαιρίες είναι ατελείωτες σε όλα τα είδη της ένδυσης, της υπόδησης και των αξεσουάρ μόδας για τον άντρα, τη γυναίκα και το παιδί, αλλά και τον εξοπλισμό σπιτιού, παιχνίδια, gadgets ή βιβλία.
Το Σάββατο 20 Απριλίου από τις 5 έως τις 8 το απόγευμα, εγκαινιάζεται η έναρξη των πασχαλινών δραστηριοτήτων για τους μικρούς μας φίλους που θα φτιάξουν τα δικά τους πασχαλινά αυγά και θα στολίσουν σημεία του εμπορικού κέντρου με τις δημιουργίες τους. Οι παιδικές δράσεις που θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα περιλαμβάνουν παιδικά εργαστήρια και παραστάσεις.
Κάθε επίσκεψη στο Fashion City Outlet είναι μια καινούρια καταναλωτική εμπειρία καθώς ψωνίζουμε με άνεση και χωρίς άγχος για παρκάρισμα στον απόλυτο καταναλωτικό και ψυχαγωγικό προορισμό της Θεσσαλίας.

Fashion City Outlet
4ο χιλιόμετρο Λεωφόρου Καραμανλή
41335 – Λάρισα
Τηλ. 2410 671717
www.fashioncity-outlet.gr

???????

Κοινοποίηση