Μία λαμπάδα… ένα Χαμόγελο! Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Λάρισα


Mε όμορφες χειροποίητες λαμπάδες και πασχαλινά είδη για τις γιορτινές αγορές σας!

Με το μήνυμα «Μία λαμπάδα… ένα Χαμόγελο», «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί και αυτό το Πάσχα, στo Πασχαλινό Bazaar που διοργανώνει στη Λάρισα, στην Πλατεία Ταχυδρομείου (μπροστά από την Ιατρική Σχολή), από τις 24 Απριλίου έως και τις 3 Μαΐου 2024, με ωράριο λειτουργίας:

Καθημερινές: 10:00-14:00 & 18:00-21:00
Σαββατοκύριακο 10:00-15:00 
Μ. Παρασκευή, 11:00-18: 00

Επιλέγοντας λαμπάδες και τα πασχαλινά σας δώρα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», συμμετέχετε και εσείς στην προσπάθεια να καλύψουμε μαζί τις ανάγκες των χιλιάδων παιδιών και οικογενειών που έχουν ανάγκη, αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης και χρειάζονται την υποστήριξη όλων μας.

Άλλωστε, χάρη στη συμμετοχή όλων, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το 2023 και για μία ακόμα χρονιά κατάφερε να υποστηρίξει ανάγκες 16.573 παιδιών και των οικογενειών τους με προβλήματα διαβίωσης.

Στο πασχαλινό Bazaar του «Χαμόγελου», όπως πάντα, θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, πασχαλινά είδη και υπέροχα δώρα για μικρούς και μεγάλους, που δημιουργήθηκαν με πολλή αγάπη, από τους πολύτιμους εθελοντές του Δημιουργικού Εργαστηρίου του Οργανισμού.

Με τη δική σας υποστήριξη θα καταφέρουμε όχι μόνο να εξασφαλίσουμε το πιο όμορφο Πάσχα σε χιλιάδες παιδιά, τη λαμπάδα, τα γλυκίσματα και ό, τι άλλο θα τους δώσει χαρά, αλλά θα καλύψουμε τις πολλές και διαφορετικές ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους.

Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε τις λαμπάδες και άλλα είδη του Οργανισμού στο e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/

28 χρόνια δίπλα σε κάθε παιδί, σε κάθε σημείο της Ελλάδας, κάθε στιγμή … χάρη σε όλους εσάς.

Για περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
2310 250160, [email protected]

Κοινοποίηση