Η Billie Eilish έχασε όλους τους φίλους της όταν έγινε διάσημη

Η Billie Eilish αποκάλυψε ότι η άνοδος της στη φήμη είχε σημαντικό αντίκτυπο στις προσωπικές της σχέσεις, καθώς έχασε σχεδόν όλους τους φίλους της όταν έγινε διάσημη. Η 22χρονη τραγουδίστρια μίλησε για τις συνέπειες της επιτυχίας κατά την εμφάνισή της στο podcast «Miss Me» της Lily Allen και της Miquita Oliver.

Η Billie ανέφερε ότι η αλλαγή στη ζωή της ήταν απότομη και δύσκολη, καθώς η φήμη της την απομάκρυνε από τους φίλους της, με μόνη εξαίρεση την καλύτερή της φίλη, τη Zoe. Τόνισε ότι οι συνεργάτες της ήταν οι μόνοι άλλοι φίλοι της, και αυτή η συνειδητοποίηση της ήρθε στα 20ά της γενέθλια όταν διαπίστωσε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω της ήταν επαγγελματίες που δούλευαν για εκείνη.

Αυτή η απομόνωση επιδεινώθηκε όταν ένας συνεργάτης της παραιτήθηκε και σταμάτησε ξαφνικά να της μιλάει, γεγονός που της προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και την έκανε να συνειδητοποιήσει τη φύση των επαγγελματικών σχέσεων.

Παρόλο που αυτή η εμπειρία την έκανε να διστάζει να συνάψει φιλίες με τους συνεργάτες της, η Billie κατάφερε τελικά να επανασυνδεθεί με παλιούς φίλους και να κάνει καινούργιους. Εκφράζοντας τη συγκίνησή της, δήλωσε ότι έχει πλέον πολλούς φίλους και περιέγραψε τη χαρά που ένιωσε όταν πήγε μαζί τους σε ένα πάρτι στο Coachella.

Η τραγουδίστρια ανέφερε επίσης ότι οι στίχοι του τραγουδιού «Smile» της Lily Allen την ενέπνευσαν να προσπαθήσει να κάνει νέους φίλους. Παλαιότερα, είχε δηλώσει ότι η φήμη και οι απαιτητικές περιοδείες της μετά την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ της, το 2019, είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια φίλων, καθώς η ζωή των φίλων της προχωρούσε χωρίς αυτήν.

Τελικά, η Billie Eilish φαίνεται να έχει βρει έναν τρόπο να ισορροπήσει την καριέρα της με τις προσωπικές της σχέσεις, αναγνωρίζοντας τη σημασία της φιλίας και της υποστήριξης από τους φίλους της.

Κοινοποίηση