Ντούα Λίπα… In love – Mοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες με τον Κάλουμ Τέρνερ

Η  δημοσίευσε τα πρώτα της στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο Instagram με τον σύντροφό της, Κάλουμ Τέρνερ, μετά το ξέφρενο Σαββατοκύριακο που πέρασαν στο Φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι.

Αυτή είναι η πρώτη διαδικτυακή ανάρτηση που κάνει κάποιος από τους δύο, επιβεβαιώντας με αυτόν τον τρόπο και επίσημα τη σχέση τους.

Η 28χρονη τραγουδίστρια ήταν το headline όνομα του φεστιβάλ την Παρασκευή το βράδυ και διασκέδασε και το Σάββατο με τον 34χρονο ηθοποιό.

Η Βρετανίδα ποπ σταρ ανέβασε ανάρτησε δύο φωτογραφίες με τον ηθοποιό του «Masters Of The Air», μια που δείχνει το χαμογελαστό ζευγάρι να είναι ξαπλωμένο στο γρασίδι και να απολαμβάνει το ποτό και μια άλλη με τον Τέρνερ να της φιλάει γλυκά το κεφάλι καθώς έκαναν βόλτα στον χώρο.

Η Λίπα έγραψε στη λεζάντα: «Το να χορεύεις μέχρι να δεις την ανατολή του ήλιου στο stone circle είναι το τελετουργικό του γκλάστο».

Το Stone Circle είναι ένα αξιοθέατο στο Γκλάστονμπερι.

Αρχικά, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός φημολογήθηκαν ότι βγαίνουν στην πρεμιέρα του «Masters Of The Air» στο Λονδίνο τον Ιανουάριο, όταν εθεάθησαν να διασκεδάζουν στο afterparty.

Κοινοποίηση