95.7 Larissa Deejay: Νέος διαγωνισμός για εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΛ!

Για να ζήσουμε ΜΑΖΙ το όνειρο από την ΑΡΧΗ!!

 Ο 95.7 Deejay σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 5 από εσάς, εισιτήριο διαρκείας 2023-2024 για την ΑΕΛ

📩 Στείλτε στο viber του σταθμού 6988 957 957 τη λέξη «ΑΕΛ» και μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας θα μπορεί να παρακολουθήσει όλους τους φετινούς αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας και συγκεκριμένα φιλικούς αγώνες, αγώνες κυπέλλου, αγώνες πρωταθλήματος και play offs.

Όροι και προϋποθέσεις

Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.

Στον διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα, ως ο Νόμος ορίζει και αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους, με εξαίρεση τις ακόλουθες περιπτώσεις:

Ακροατές που αποδεδειγμένα χρησιμοποιούν αθέμιτες πρακτικές, μέσω των οποίων αποκτούν παράνομο πλεονέκτημα έναντι των άλλων ακροατών

Εργαζόμενοι ή απασχολούμενοι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στον ραδιοφωνικό σταθμό 95.7 Deejay – Φανή Γιαννιώτη (ΑΦΜ 111321258) και στον πάροχο του επάθλου καθώς και σύζυγοι και συγγενείς αυτών, πρώτου και δεύτερου βαθμού.

Αν ο νικητής αρνηθεί το έπαθλο για οποιονδήποτε λόγο ή αν εμπίπτει στις προϋποθέσεις της παραπάνω παραγράφου, χάνει το δικαίωμα στο έπαθλο και η κλήρωση γίνεται εκ νέου.

Περισσότερα για τα εισιτήριο διαρκείας

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ επιστρέφει στο φυσικό της χώρο, το γήπεδο AEL FC ARENA. Μετά από μεγάλες προσπάθειες της διοίκησης και προσωπικά του προέδρου κ. Αχιλλέα Νταβέλη, το όνειρο όλων των Λαρισαίων φιλάθλων γίνεται πραγματικότητα. Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια θέλουμε τον κόσμο της Λάρισας κοντά μας “για να ζήσουμε ΜΑΖΙ το όνειρο από την ΑΡΧΗ”, όπως είναι και το σύνθημα της φετινής καμπάνιας των εισιτηρίων διαρκείας.

Φυσικά δεν θα μπορούσε η φετινή καμπάνια να μην συνδέεται άρρηκτα με τα γενέθλια της ομάδας μας, αφού, το 2024 η ΠΑΕ ΑΕΛ θα γιορτάσει τα 60 χρόνια από την ημέρα που oι φωτισμένοι παράγοντες των Ηρακλή Λάρισας, Άρη Λάρισας, Λαρισαϊκού και Τοξότη Λάρισας, αποφάσισαν να συγχωνευτούν και να δημιουργήσουν την ΑΕΛ, οραματιζόμενοι μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της χώρας όπως και έγινε.

Γνωρίζοντας ότι η ομάδα μας μόνο με την παρουσία του φίλαθλου κόσμου μπορεί να πραγματοποιήσει τα όνειρά της, διαμόρφωσε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας 2023 – 2024, έτσι ώστε τα καθίσματα του AEL FC ARENA, να μην είναι ποτέ άδεια…

Ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας θα μπορεί να παρακολουθήσει όλους τους φετινούς αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας και συγκεκριμένα φιλικούς αγώνες, αγώνες κυπέλλου, αγώνες πρωταθλήματος και play offs.

Η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας έχει ξεκινήσει από την Τετάρτη (26/7), στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, στην οδό Σκαρλάτου Σούτσου 3, στον 3ο όροφο και ώρες 10π.μ. – 5μ.μ.

Ο τρόπος πληρωμής μπορεί να γίνει με μετρητά ή κάρτα.

Σουίτες

Ένα ξεχωριστό σημείο στο AEL FC ARENA είναι φυσικά οι σουίτες του γηπέδου.

Το AEL FC ARENA περιλαμβάνει 38 VVIP σουίτες οι οποίες φιλοξενούνται στον 2ο και 3ο όροφο με χωρητικότητα 12 ατόμων. Όλες οι σουίτες είναι πλήρως εξοπλισμένες και είναι διαθέσιμες σε όλους τους φιλάθλους (ιδιώτες, οργανισμοί, επιχειρήσεις).

Η διάρκεια παραχώρησής τους ισχύει για την ποδοσφαιρική σεζόν 2023 – 2024 και αφορά όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ομάδας μας και συγκεκριμένα φιλικούς αγώνες, αγώνες κυπέλλου, αγώνες πρωταθλήματος και play offs.

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρουμε στους κατόχους είναι:

Δωρεάν παροχή σε υπηρεσίες προώθησης δεδομένων διαφήμισης και επικοινωνίας συνολικής αξίας 10.000 ευρώ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) από τον δημοσιογραφικό οργανισμό 21 admedia για όλες τις επιχειρήσεις, τους οργανισμούς και τα φυσικά πρόσωπα που θα μισθώσουν τις σουίτες.

Συμμετοχή των κατόχων των σουιτών σε όλες τις αποκλειστικές εκδηλώσεις της ομάδας με τη δυνατότητα των VVIP persons.

Δυνατότητα εξατομικευμένου design στους χώρους της σουίτας τους.

Ελεύθερο πάρκινγκ.

Free WiFi.

En suite service. ** κατάλογος διαθεσίμων προϊόντων on demand

Προσωπικό φύλαξης και εξυπηρέτησης πελατών ειδικά για τους κατόχους σουιτών.

Φανέλα της ομάδας μας υπογεγραμμένη από τους παίκτες.

Δυνατότητα αποπληρωμής των σουιτών

1η δυνατότητα αποπληρωμής: της απολύτου μετρητοίς με ειδική παροχή 20 δωρεάν εισιτηρίων διαρκείας στη Θύρα 10.

2η δυνατότητα αποπληρωμής: μέχρι τρεις (3) μηνιαίες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

*Για κάθε πρόσθετη πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, Σκαρλάτου Σούτσου 3, στον 3ο όροφο και στο τηλέφωνο 2410-259000.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες για τις θέσεις των εισιτηρίων διαρκείας στο aelfc.gr

Κοινοποίηση