Το αντικείμενο που κλέβουν πιο συχνά οι τουρίστες από τα ξενοδοχεία

Σύμφωνα με τον Antonio Catalán, ιδρυτή της AC Hotels, περισσότερες από 80.000 πετσέτες εξαφανίζονται κάθε χρόνο από τα ξενοδοχεία της αλυσίδας. Όπως ανέφερε σε podcast, οι πετσέτες παραμένουν το πιο συχνό αντικείμενο που παίρνουν οι επισκέπτες, παρότι φέρουν το λογότυπο του ξενοδοχείου και δύσκολα περνούν απαρατήρητες.

Εκτός από τις πετσέτες, αρκετοί επισκέπτες φεύγουν και με μικροαντικείμενα όπως παντόφλες και καλλυντικά, όμως οι πετσέτες βρίσκονται σταθερά στην κορυφή της λίστας.

Το φαινόμενο καταγράφεται σε μια περίοδο όπου ο τουρισμός στην Ισπανία βρίσκεται σε επίπεδα-ρεκόρ, με εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο, γεγονός που αυξάνει τις προκλήσεις για τα ξενοδοχεία και το κόστος από τις απώλειες εξοπλισμού.

 

Κοινοποίηση