O Τζορτζ Κλούνεϊ εμφανίστηκε με καπέλο σε τηλεοπτική εκπομπή για να κρύψει τα μαλλιά του – Θέλει πίσω το γκρίζο τους χρώμα

Τα γκρίζα μαλλιά αποτελούν πλέον, σήμα κατατεθέν του Τζορτζ Κλούνεϊ, αποδίδοντάς του μεγάλο μέρος της γοητείας του. Αφού έβαψε τα μαλλιά του καστανά, για τις ανάγκες της πρώτης του εμφάνισης στο Broadway, για το «Good Night, and Good Luck», ο ηθοποιός ανυπομονεί να αποχαιρετήσει το λουκ αυτό και να αποκτήσει ξανά το χαρακτηριστικό του γκρίζο μαλλί, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξυρίσει το κεφάλι του.

Ο 64χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή «Late Night with Seth Meyers», όπου αποκάλυψε ότι σκέφτεται να πάει στα φετινά Tony Awards με ξυρισμένο κεφάλι. «Μπορεί να εμφανιστώ με ξυρισμένο κεφάλι. Μπορεί να μοιάζω με τον Yul Brynner», αστειεύτηκε, αναφερόμενος στον ηθοποιό που είχε καθιερώσει το καραφλό λουκ μετά την ταινία «The King and I»

«Η τελευταία μας παράσταση είναι την Κυριακή. Μέχρι να φτάσω στα Tonys το ίδιο βράδυ στις 8 Ιουνίου, τα μαλλιά θα έχουν φύγει», εξήγησε. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης φορούσε καπέλο του μπέιζμπολ για να κρύψει το… μεταβατικό στάδιο στο οποίο βρίσκονται τα μαλλιά του, καθώς, όπως είπε, τα άφησε να μεγαλώσουν φυσικά μετά από δύο μήνες χωρίς βαφή.

«Είναι χάλια. Είναι ακόμα σκούρα στην κορυφή, αλλά έχουν και γκρι. Οπότε έχεις αυτές τις υπέροχες γκρι ρίζες. Πραγματικά φαίνεται χάλια. Σαν να περνάω κάποια φρικτή κρίση μέσης ηλικίας. Αν και στα 64, “μέση ηλικία” είναι κάπως υπερβολή», σχολίασε γελώντας. Όσο για τη σύζυγό του, την 47χρονη Αμάλ Κλούνεϊ, παραδέχτηκε: «Θα χαρεί πολύ όταν το ξυρίσω».

Πηγή: protothema.gr

Κοινοποίηση