20 χρόνια μαζί! Αυτή την εβδομάδα κερδίστε δωροεπιταγές DPAM

This is radio radio Deejay… Το πιο αγαπημένο και γνωστό ραδιοφωνικό σήμα στα FM!

95.7 LarissaDeejay: 20 χρόνια μαζί! Αυτή την βδομάδα κερδίστε 3 δωροεπιταγές από το κατάστημα παιδικών ρούχων DPAM

Ο 95.7 Larissa Deejay γιορτάζει 20 χρόνια και σας χαρίζει πλούσια δώρα. Το αγαπημένο ραδιόφωνο της πόλης σας ευχαριστεί για την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια και σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί του!
Αυτή την εβδομάδα διεκδικείστε 3 δωροεπιταγές των 100 ευρώ από το κατάστημα παιδικών ρούχων DPAM που βρίσκεται στην Ασκληπιού 9-11.
Η DPAM δημιουργεί καταστήματα με βάση μια κεντρική ιδέα: τα ρούχα και τα παπούτσια, πρέπει να εμπνέονται από τη ζωή των παιδιών και να ταιριάζουν με τα παιδιά, να είναι, δηλαδή, το ένα και το αυτό (DuPareilauMeme)! Η DPAM σχεδιάζει στην Γαλλία ρούχα, παπούτσια & αξεσουάρ για παιδιά από 0 έως 14 ετών. Οι ολοκληρωμένες συλλογές, οι οποίες ανανεώνονται σε εβδομαδιαία βάση, καλύπτουν όλες τις ανάγκες των παιδιών, για όλες τις ώρες της ημέρας και για όλες τις δραστηριότητες. Στη DPAMθα βρείτε επίσης πάνω από 20 διάσημα brandsπαπουτσιών σε φοβερές τιμές και οι ShoesExpertsθα σας βοηθήσουν να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας!

Και μην ξεχνάτε ότι όσοι επισκεφθείτε το κατάστημα DPAM έως και 15/11/2020, θα ανακαλύψετε έως και 50% έκπτωση σε επιλεγμένους κωδικούς της χειμερινής κολλεξιόν!

Συντονιστείτε στις εκπομπές του 95.7 LARISSA DEEJAY και κερδίστε!
Όταν ακούτε το σήμα «20 χρόνια μαζί, 20 χρόνια επιτυχίες» καλέστε στο 2410 419 957 και δηλώστε συμμετοχή για την κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου και τρεις τυχεροί θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή των 100 ευρώ από τα καταστήματα παιδικών ρούχων dpam.

Κοινοποίηση